fredag 29 augusti 2008

Lennart Holmlund stöder AFA

Under en bild på en hånflinande Lennart Holmlund gottar han sig på sin blogg åt att 25 platser i landets kommunalfullmäktigeförsamlingar står tomma efter att Sverigedemokrater valt att avgå.

"visst önskar man att de inte får folk som vill engagera sig i ett parti med så mörka krafter"

http://www.s-info.se/page/blogg.asp?id=1522&blogg=25314

Problemet är bara det att Lennart säkert är väl medveten om orsaken till att sverigedemokrater lämnar sina platser. Säkerhetspolisens sektion mot samhällshotande brottslighet kom ut med sin senaste rapport om hot mot förtroendevalda i mars 2008, en rapport som Lennart garanterat känner till. På säkerhetspolisens egen hemsida står att läsa:

"Sverigedemokraternas förtroendevalda utsätts för omfattande och systematiska hot från den autonoma miljön. Även våldsbrott förekommer. Hoten har lett till att flera förtroendevalda lämnat sina politiska uppdrag."

http://www.sakerhetspolisen.se/publicerat/nyhetsarkiv/nyheter2007/hotmotfortroendevaldanyrapport.5.59a6ce1f116807f34088000356.html

Trots de blodiga våldsdåd som drabbat representanter för Lennart eget parti, som Olof Palme och Anna Lindh tycks Lennart alltså glädjas när våld och hot drabbar företrädare för andra partier.

Martin Kinnunen, Erik Almqvist och Thoralf Alfsson kanske det är okej att uppföra sig hur som helst emot, de är ju en del av de "mörka krafter" som Lennart talar om.

Vilket svin du ändå är Lennart.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hur är det med alla immigranter, homosexuella och handikappade som blivit misshandlade av nazister och rasister då? Dom undviker du minsann att nämna. Det är väl dags att ni får smaka på er egen medicin.

Det finns för övrigt inget som säger att Lennart Lundholm stöder AFA, han gläds helt enkelt åt att vi slipper SD-politiker. Det gör jag också. Jag är emot våld, men något jag avskyr ännu mer är trångsynta rasister som du själv.

Westerbotten sa...

Du är välkommen att räkna upp "immigranter, homosexuella och handikappade" som blivit misshandlade av sverigedemokrater.

Jag känner inte till några, upplys mig.