fredag 24 oktober 2008

Ny snyfthistoria i VK...

Häromdagen kunde vi läsa en av alla dessa snyfthistorier som lokaltidningarna producerar. En herre vid namn Salem Mohamed Moftah har påstått för migrationsverket att han skulle vara politiskt förföljd i Libyen för att han tillhörde en liten oppositionell grupp (så liten att ingen känner till den?). Migrationsverket har tydligen aldrig trott på historien men genom att gifta sig med en kvinna med uppehållstillstånd (svensk?) kunde han bita sig kvar i landet. Nu har äktenskapet tagit slut och migrationsverket tycker det är dags för Salem Mohamed att åka hem. Något som VK motsätter sig, främst eftersom Salem har ett arbete i Sverige. Ingen är oersättlig, om Salem åker hem är det någon annan som slipper vara arbetslös.

Hans sambo enligt artikeln, Linda Eneslätt, kan väl åka med till Libyen? Även arabländerna kan väl behöva berikas? Vi kan väl inte godkänna att araberna får ha sina länder för sig själva?

Artikel i VK


3 kommentarer:

Anonym sa...

pucko

Anonym sa...

Visst så får hon berikas av en ny härlig kultur och har hon riktigt tur så kan hon få dela med sig av hushållssysslorna med andra och slippa göra allting själv.
Bengt

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.