lördag 1 november 2008

Notiser från norrbotten

Tydligen är 90 procent av norrbottningarna negativa till regionbildning med Västerbotten och delar av Västernorrland men regionbildningen skall drivas igenom ändå? Norrbottens sjukvårdsparti tror att regionbildningen kommer bli den stora valfrågan 2010.

Debattartikel i Norrländska Socialdemokraten

I Boden hade man i veckan vissa problem med kriminella invandrare. 10-20 män beväpnade med knivar och bordsben deltog i en "landskamp" mellan invandrare från två olika länder.
Norrbottenskuriren
Norrländska socialdemokraten (bildreportage)

Undrar om inte Boden, en garnisonsstad vars regementen tidigare varit en viktig del i invasionsförsvaret nu är något utav ett regionalt center för migrationsverket i främjandet av invasionen av Sverige...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag tycker att du har en mycket bra blogg Westerbotten, ligger sedan en tid tillbaka i "mina favoriter". Gå in på andra realistbloggar med jämna mellanrum och länka till din egen. Jag har följt realistbloggar under ett par års tid och har sett bloggar växa från
ingenting till att ligga på Bloggtoppens första sida ex. ”Mitt Sverige
och Thoralf är några exempel. Även du förtjänar att klättra och kommer så att göra.
Bengt

Westerbotten sa...

Problemet är väl kanske att de som redan läser på realistbloggar är förhållandevis upplysta... Det är kanske snarare de som aldrig läser på bloggar som man skulle behöva nå.