torsdag 13 november 2008

Även SVT i Stockholm bedriver propaganda

Vi ska väl inte bara klaga på SVT i Umeå, i Stockhom är det minst lika illa. Tidigare Rapportankaret Elisabeth Höglund skrev så här häromdagen i Expressen om de så kallade "apatiska barnen":

"1.
De asylsökande barnen gick in i sitt apatiska tillstånd direkt efter det att familjerna fått avslag på sina asylansökningar.
2. De sjuka barnen blev i flertalet fall friska, så fort föräldrarna beviljats permanent uppehållstillstånd i Sverige.
3. Fenomenet uppgivenhetssyndrom bland flyktingbarn var helt okänt i länder utanför Norden (läs Sverige).
4. Det mycket stora antalet apatiska flyktingbarn.
5. Epidemin följde hela tiden samma mönster.
6. Flertalet familjer saknade identitetshandlingar, något som gjorde, att ingen visste, om de apatiska barnen var föräldrarnas biologiska barn eller ej. DNA-prover fick inte tas, eftersom det ansågs integritetskränkande.
De så kallade "snälla" grupperna i debatten, bland annat barnläkarna, vägrade se dessa omständigheter, vägrade inse, att det kanske låg en hund begraven någonstans.
När andra läkare, sociologer och vårdpersonal försökte ge en avvikande bild, förlöjligades de, förtegs eller beskrevs som invandrarhatare och rasister. Det här var något av det mest obehagliga jag upplevt i Sverige."

Artikel i Expressen

'
Att den så kallade flyktingpolitiken i Sverige till största delen är ett skämt borde sedan länge stå klart för det flesta. Tyvärr är det väl helt enkelt många som vill bli lurade och tro att vi är ett humant land som hjälper flyktingar och inte ett gäng idioter som utrotar vårt eget folk och vår egen kultur till förmån för jordklotets värsta parasiter.

Mer från bloggen om SVT

2 kommentarer:

Anonym sa...

Oj här ljugs det friskt!

Att det inte skulle finnas/funnits barn utanför norden som diagnosticerats som apaiska flyktingbarn är rent bullshit!

"Zachary Steele, professor i barnpsykiatri vid universitetet i Nya Sydwales, uppskattar att hundratals barn har dessa symtom när jag intervjuar honom i SVT:s Aktuellt (2/6 -05)."

http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=2207&a=585193&previousRenderType=3

Inte undra på att den där hysteriska Eliasbeth Höglund fick sparken, hon borde göra lite bättre faktakoll innan hon utalar sig! *S*

Snacka om inkompetent journalist!

Westerbotten sa...

Förekomsten av bedragare i Australien gör inte att de som ägnar sig åt bedrägligt beteende i Sverige helt plötsligt förvandlas till sanninssägande små änglar.